Over dR-am

Over dR-am

dR-am staat voor de Ruiter ambachtelijke meubels. Wat ik maak aan houten meubels en accessoires, maak ik zo ambachtelijk mogelijk; zonder schroeven of spijkers. Kost meer tijd, maar daar heb ik plezier in!

De meubelmaker

Op zoek naar houten producten? Als kleindochter van een timmerman zit het werken met hout in mijn genen. Met veel plezier maak ik meubels en houten voorwerpen in mijn werkplaats aan huis.

Al vanaf mijn vroege jeugd vind ik het heerlijk om bezig te zijn met diverse materialen. De laatste jaren heb ik mij toegelegd op het werken met hout. Ik heb daarvoor bij De Schrijn cursussen ambachtelijk meubelmaken gevolgd. Sinds maart 2018 heb ik meer tijd om houten meubels en accessoires te  maken, en ben ik bezig mijn assortiment uit te breiden (portfolio) en een webshop op te bouwen.

Houten producten op voorraad

Al mijn producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Ik gebruik diverse houtsoorten zoals eiken, iepen, beuken, noten, etc., die knoesten en oneffenheden kunnen bevatten. Dat betekent dat elk houten meubel of houten accessoire uniek is.

Thuis heb ik inmiddels een kleine werkplaats. Van bepaalde producten die goed lopen, zoals bijv. de muurladder, probeer ik altijd een exemplaar op voorraad te hebben. U kunt het product ophalen of laten opsturen.

Maatwerk houten meubels

Ik werk ambachtelijk en lever maatwerk. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden met betrekking tot  houtsoort, afmetingen en afwerking. Voor ik aan de slag ga met een maatwerk product, krijgt u van mij een offerte op maat met daarin de specificaties, levertijd en prijs. Ook maken we daarin afspraken over de levering van het product.

Productie

Productie van de bestellingen vindt plaats in de periode oktober t/m april. In de tussenliggende maanden richt ik mij op andere activiteiten en neem ik incidenteel opdrachten aan. Bestellingen in die periode kunnen desgewenst op de wachtlijst worden gezet om vanaf oktober – in volgorde van binnenkomst – weer opgepakt te worden. Producten die op voorraad zijn, kunnen uiteraard sneller worden geleverd.

Contact per mail

Bij het plaatsen van een bestelling is er altijd nog even contact per mail voordat ik de factuur verstuur; dat vind ik prettig. Ik wil zeker weten dat ik de bestelling goed begrepen heb, zodat ik precies dat mooie houten product kan leveren dat door u besteld is. Een tevreden klant is heel belangrijk voor mij.

Tot snel in mijn webshop ?!

Samenwerking

Er is een samenwerking tussen dR-am, de Houtheer en Rien Spakman Hout meubels & Design. In drukke periodes en bij afwezigheid ivm vakantie en/of ziekte kunnen werkzaamheden van dR-am eventueel door deze meubelmakers worden overgenomen. Zij hebben, net als dR-am, de basis voor het meubelmaken ontvangen bij De Schrijn, hebben dezelfde werkwijze en overleggen regelmatig met elkaar. Ook bij hen is uw opdracht in vertrouwde handen.

hebb.!.