Laag stapelen

Op verzoek van een klant heb ik 2 lage kastjes gemaakt in de stijl van/horend bij de gestapelde ladekast. Klaar om opgeleverd te worden als inrichting voor een slaapkamer, samen met 2 kledingladders ! Mooi om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

De 2 nachtkastjes / ladekastjes zijn gemaakt van eiken; 1 frontje is van eiken het andere is van iepenhout. 

Deze kastjes zijn te bestellen in de webshop.

 

Kerst; tijdig aan de slag!

De zomer is voorbij en dan denken we vast vooruit; bezig voor de kerst.

Dit jaar is er – naast model 2014 en 2016 –  weer een nieuw model kerstboompje; model 2018! Maar er is ook een grote houten ladder kerstboom, die je geheel naar eigen idee kunt versieren.  

Beide modellen zijn te bestellen in de webshop.

Houd ze buiten de deur ..

Eigenlijk de hele zomer door kunnen we last hebben van muggen. Wat is er dan handiger dan je ramen te voorzien van horren en ervoor te zorgen dat ze buiten blijven! Deze horren zijn gemaakt van eiken latjes, met handige handgrepen en magneetsluitingen. Ze worden op maat gemaakt. De horren zijn te bestellen in de webshop

We stapelen nog even door ..

Door iemand werd ik gewezen op deze bijzondere kast met 4 gestapelde lades; ik was meteen verkocht en heb een eigen variant gemaakt op ambachtelijke wijze.

Gekozen voor eiken hout (ook voor onderstel), met 2 frontjes van eiken, 1 van kersen en 1 van tulpenhout, afgewerkt met hardwax olie. Handgreepjes zijn nog niet gemonteerd op de lades, omdat die vaak moeten aansluiten bij een bestaand interieur. Aanschaf en bevestiging daarvan laat ik over aan de koper.

Deze ladekast met 4 lades  is te koop in de webhop.

Bestseller 2017

De kledingladder, waarvan er in 2017 een mooi aantal is verkocht, bleek ook in 2018 weer een bestseller te zijn; dat biedt kansen voor 2019! Mooi om te constateren dat één product er zo uitspringt en diverse slaap-, woon- of badkamers verfraait; dat maakt mij trots!

Belangstelling? De ladder is te koop in de webshop en kan – indien gewenst en na overleg – op maat worden gemaakt. Zo past het altijd overal!

(bericht 18 mei 2018)

 

 

 

Het hangt weer netjes

Anders dan anders, deze kapstok. Een eiken balk met gaten, waarin de S-haken zijn gehangen. Jassen aan de kapstok, leuke spulletjes er bovenop; ziet je gang er weer top uit!

Gemaakt van eiken hout; onbehandeld. Te bestellen in de webshop.

 

“2 emmertjes water halen”

Net afgerond: een houten emmer als experiment van het zagen in verstek onder een bepaalde hoek. Proefexemplaar van MDF en andere exemplaar van robinia. Inmiddels ook een beuken versie gemaakt.

Leuk om te vullen met bijv. saunaspullen, of spullen voor de open haard. De emmer van robinia en beuken zijn te koop in de webshop (robinia) (beuken)

Zit het lekker ?

Net opgeleverd deze bijzondere kruk met wafelzitting. Verliefd op geworden al surfend op internet en meteen besloten hem zelf ook te maken, uiteraard net iets afwijkend van het origineel met eigen inbreng.

Gemaakt van beukenhout, afgewerkt met een hardwaxolie. Te koop in de webshop.