N

Houten ladders in soorten en maten (beperkte oplage)

Ladders zijn in uw huis niet alleen praktisch maar ook zeer decoratief. Staande ladders geeft u gemakkelijk een andere plek. Hangende ladders zijn ruimtebesparend. U kan ze gebruiken om kleding op te hangen, maar ook voor bijv. tijdschriften, kerstkaarten, lampjes of plaids of welk ander product er ook in uw huis rondslingert. Met lampjes in de ladder creëert u in een handomdraai sfeerverlichting. 

Lees meer / minder

Ambachtelijk gemaakt

Alle onderdelen zijn op ambachtelijke wijze aan elkaar gezet. Ik gebruik dus geen schroeven of spijkers. Daardoor krijg je een mooi, strak afgewerkt ontwerp. Ik maak de ladders in verschillende varianten en maten. Er is dus altijd een kledingladder die in uw slaapkamer past. Of hang in de woonkamer tijdschriften over een ladder: niet alleen praktisch maar ook heel decoratief! En wat vindt u van de speciale kerstboomladder?

Ik maak houten ladders in verschillende lengte en breedte maten. Vaak gebruik ik eikenhout. Maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld ladders van gerecycled steigerhout; ook andere lichte houtsoorten zijn mogelijk. U bepaalt zelf de afwerking. Wilt u een rustieke uitstraling, dan zal ik het hout voor u oliën. Wilt u de ladder zelf een kleurtje geven dat past bij het interieur, dan laat ik het hout onbewerkt.

Er zijn 2 basismodellen. Kiest u voor een ladder voor aan de muur, dan kunt er altijd nog een meubelstuk onder zetten. Maar vindt u het gevoel van een echte ladder mooier, dan maak ik voor u een exemplaar dat op de grond staat. De keus is aan u. De verzendkosten zijn gekoppeld aan de lengte van een ladder en zit tussen de € 9,50 – € 19,50. De ladders kunnen ook altijd bij mijn werkplaats aan huis in Apeldoorn worden afgehaald; dat is gratis!

De ladders worden in beperkte oplage gemaakt; er is geen sprake van massa-productie. Ik houd ervan om mijn producten uniek te houden.