Contact

 

Meubelmaker: Wilma de Ruiter
te bereiken op 06-50282819

te berichten op dramnl@dr-am.nl

te vinden in Apeldoorn

ingeschreven bij KvK 67851134

Bij vragen, opmerkingen, bestellingen op maat of aanmelding nieuwsbrief kunt u mij een bericht sturen.

Door gebruik te maken van bovenstaand formulier verklaart u zich akkoord met de verwerken van uw persoonsgegevens zoals genoemd in het hieronder opgenomen Privacy Policy.

Privacy Policy

dR-am respecteert de privacy van alle bezoekers/gebruikers van deze site. Om echter een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Wij gebruiken deze identiteitsgegevens (NAW-gegevens en mailadres) om bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen en op het juiste adres bezorgd te laten worden. Verder houdt dR-am u via een nieuwsbrief op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen. De gegevens worden niet gebruikt voor andere marketingdoeleinden dan hiervoor genoemd en zullen ook niet verstrekt worden aan derden ten behoeve van commerciƫle doeleinden.

Betaling gebeurt op basis van een factuur. Bankgegevens worden niet opgeslagen.

Met betrekking tot uw gegevens heeft u te allen tijde het recht om uw gegevens in te zien; aan te laten passen of te laten verwijderen indien u dat wenst. U kunt ook bezwaar maken tegen het verwerken van uw gegevens. Dit brengt dan wel met zich mee dat dR-am (de Ruiter ambachtelijke meubels) u in de toekomst niet goed kan informeren.

Voor eventuele vragen over deze Privacy verklaring en de wijze waarop dR-am (de Ruiter ambachtelijke meubels) uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Algemene Voorwaarden

dR-am heeft Algemene Voorwaarden, zoals ook vermeld in de webshop. Deze zijn van toepassing op alle leveringen.

Algemene Voorwaarden dR-am